Aktuelle og arkiv-værdige indlæg, som kan være af interesse for medlemmer af Grundejerforeningen Albertslund Vest, Afd.3.


Emnerne er inddelt i hovedgrupperne "Parcellen" og "Samfundet" under menupunktet AKTUELT.


Det er muligt for medlemmerne at få optaget artikler, som forinden skal godkendes af hjemmesidens redaktør. Send gerne et indlæg til webmaster@vest3.dk. Husk, at alle indlæg skal være af generel karakter, og at der ikke optages indlæg, som berører direkte personlige relationer.

Denne artikel er fundet under valget "Tema" "Aktuelt" "Parcellen"

 

Gode råd om hussalg.

Skal du sælge din bolig?

Hvis du skal sælge dit hus, kan det være en god ide, at være velforberedt. Her er nogle gode råd:


Inden mæglerne kommer:


Maling kan gøre underværker. Din smag passer ikke nødvendigvis til købers. Derfor: vælg neutrale farver indendørs, når du skal friske rummene op. Måske skal der også lakeres gulve? Udendørs skal du følge lokalplanens vedtægter. Hvis du har ulovlige hegn o.lign., bør du selv fjerne dem inden handelen. Så undgår du utilfredshed og evt. erstatningskrav fra køber.

Klip hækken. Slå græsset. Ryd sne foran boligen. Store træer og buske trimmes. Ukrudt fjernes. Sørg for, at der skabes "luft" rundt om huset.

Rengør vinduerne. Sørg for, at kogepladen skinner og at ovnen er så ren, at køberen får lyst til at sætte en steg i den i stedet for at føle væmmelse. Kan køleskabet klare et kritisk eftersyn?

Badeværelset er vigtigt. Det skal skinne, når det præsenteres.

Virker ringeklokken? Ser indgangspartiet præsentabelt ud?

Ryd op i gamle papirdynger. Sørg for, at der ikke ligger vasketøj fremme. Kan kælderen tåle et besøg?

Skal der ske forbedringer af taget?

Er der revner i murværket?

Er der punkterede termoruder?

Vil du "sælge huset som beset" eller selv udbedre forinden?Så kan mæglerne komme:


Vælg én, du selv kan lide og føler tillid til. Så gør køber det også. Få flere tilbud på, hvad huset skal koste og vælg den, du tror på kan give dig den bedste handel. Laveste mæglerpris betyder ikke nødvendigvis den bedste handel, hvis den dyrere mægler til gengæld kan gennemføre et salg til en højere pris.

Husk at omtale grundejerforeningens hjemmeside. Det kan betyde tusinder af kroner for prisen, at køber på forhånd får indsigt i, hvad det er for et område, man eventuelt skal flytte ind i.Så kan køberne komme:


Udluftning inden besøg.

Rengøring og oprydning.

Blomster på bordene.Så er det tid at sige farvel:

Bestyrelse og naboer siger tak for din tid her og ønsker dig alt vel, hvor du flytter hen.