Aktuelle og arkiv-værdige indlæg, som kan være af interesse for medlemmer af Grundejerforeningen Albertslund Vest, Afd.3.


Emnerne er inddelt i hovedgrupperne "Parcellen" og "Samfundet" under menupunktet AKTUELT.


Det er muligt for medlemmerne at få optaget artikler, som forinden skal godkendes af hjemmesidens redaktør. Send gerne et indlæg til webmaster@vest3.dk. Husk, at alle indlæg skal være af generel karakter, og at der ikke optages indlæg, som berører direkte personlige relationer.

Denne artikel er fundet under valget "Tema" "Aktuelt" "Samfundet"

 

Agenda Center Albertslund har ordet.

Få information fra Agenda Center AlbertslundVores lokale agendacenter er flittig til at udgive artikler, som har berøring med alt, lige fra vand og varme, over affald, el, belysning og til vind, men også til alt mulig andet, som har betydning for vores hverdag. Artiklerne handler om, hvordan vi lever i hverdagen og med hinanden, og somme tider blandes de helt store dimensioner ind, så de ser på, hvordan vi lever af og på vores klode.


Nogle af disse artikler vil blive vist på grundejerforeningens hjemmeside.


Find inspirerende læsestof i artiklerne til højre og klik for at læse dem. Det er nødvendigt, at computeren kan håndtere .pdf filer.Agenda Center Albertslund bor på adressen Kanalens Kvarter 32. Telefonnummer 43622015
Udvalgte Agenda Center Albertslund udgivelser:


Download .pdf filer:


Opvarmning i bolig. Klik her


Indeklima. Klik her


Skovsvin. Klik her


Elcykel test. Klik her


Varmeværket. Årsafregning. Klik her


Trivselsundersøgelse. Deltag. Klik her


I love Albertslund 2014. 5.okt. Klik her


Termofotografering hus-tilskud. Klik her


Vand/varme årsopgørelse2015. Klik her


Radiatorvarme og udluftning. Klik her