Aktuelle og arkiv-værdige indlæg, som kan være af interesse for medlemmer af Grundejerforeningen Albertslund Vest, Afd.3.


Emnerne er inddelt i hovedgrupperne "Parcellen" og "Samfundet" under menupunktet AKTUELT.


Det er muligt for medlemmerne at få optaget artikler, som forinden skal godkendes af hjemmesidens redaktør. Send gerne et indlæg til webmaster@vest3.dk. Husk, at alle indlæg skal være af generel karakter, og at der ikke optages indlæg, som berører direkte personlige relationer.

Denne artikel er fundet under valget "Tema" "Aktuelt" "Samfundet"

 

Egelundparken, Våde Enge afsnit 2

Få et sus af naturens undere - våde enge - helt tæt på


Hverdagen er travl - tingene går stærkt. Bare man når igennem dagen, er det godt. Bare man er et helt menneske, der kan være noget for de, man holder af. Det er godt at have det for øje.


Men glem ikke, hvad det er, som gør dig i stand til at have et sådant overskud, midt i alle trængslerne. - Det er de andres smil, de andres anerkendelse af din person, og det, du kan være for dem - og tit og ofte er det også en faktor, som du måske ikke er helt så bevidst om, men som du sandsynligvis værdsætter meget


- det er naturen.


Det lyder rart og dejligt med varmt solskinsvejr og slappe-af humør året rundt. Men for os danske er det ikke nok i længden. Vi skal have årets skiften og luner helt ind under huden, for at det bliver perfekt.


Og oven på sådanne store ord, har vi naturen, lige her - lige rundt om hjørnet, i vores lille idyl.


Vi har vores dejlige Egelundpark. Og lige bagved ligger de vidtstrakte enge med stier, som vi kan gå og samle energi på. Og midt i det hele har vi de våde enge. Både i form af afsnit 1, som ligger tættest på Roskilde Kro bygningen, og siden 2013 også afsnit 2, som ligger tættere på vejunderføringen over imod golfbanen.


Naturens under er fanget i billedserien, som du kan klikke dig frem til herunder. Det, som normalt er tørskoet område, er med ét omdannet til uvejsomt terræn, hvor ingen kan færdes tørskoet, og hvor kun den modigste cyklist kommer frem.


Se billed- og videoserien fra oktober 2014, Klik her